Így épül egy modern játszótér- a tervezéstől a kivitelezésig

A biztonságos és korszerű játszótér megalkotásához elengedhetetlen a szakértelem és a precizitás. A következőkben bemutatjuk a játszótér építés lépéseit, egészen a kapcsolatfelvételtől az átadásig.

      1. Kapcsolatfelvétel, igényfelmérés

A megkeresést követően minden esetben az igényfelméréssel kezdünk. Ez az egyik kulcsfontosságú rész, hiszen fontos, hogy alaposan megismerjük leendő ügyfelünk minden igényét és elképzelését. Minden részlet számít, hiszen ezek segítségével leszünk képesek megvalósítani az álom játszóteret.

Meg kell becsülni kik és mekkora számban fogják használni a játszóteret, mekkora a költségkeret, a rendelkezésre álló terület és a tervezett átadási időpont.

 

      2. Helyszín kiválasztása, felmérése

Az ügyfél kérheti a felmérést már kiválasztott helyszínre, de szívesen segítünk megtalálni a tökéletes területet. Személyesen tájékozódunk a helyszín adottságairól, lehetőségeiről és szakmai tanácsokkal látjuk el a leendő megrendelőnket.

 

      3. Tervezési program fixálása

Pontosítjuk az eddig megbeszélt szempontokat és tényezőket, ami alapján el fog készülni a végleges kivitelezési terv. Értelemszerűen itt még van lehetőség változtatásokra és újabb ötletek felvetésére. Törekszünk arra, hogy ügyfelünk összes igényét maradéktalanul kielégítsük!

 

      4. Terv és ajánlat készítése

Elkészítjük a végleges tervet, amelyet különböző ütemekre bontva ábrázolunk és minden egyes lépésnél tájékoztatjuk ügyfelünket a felmerülő költségekről. Így lehetőség van még a költségek csökkentésére vagy esetleges változtatásra. Ha leendő megrendelőnknek minden tekintetben megfelelő a tervezet, akkor elkészítjük a részletes kivitelezési tervet és árajánlatot.

 

      5. Megrendelés, szerződéskötés

Miután az ügyfél rábólintott az ajánlatra, következhet a szerződéskötés, amelyben lefektetünk minden fontos információt és kikötést, mind az ügyfél és a saját részünkről. Ezek után kezdődhet a fizikai munka, a játszótér építése!

 

      6. Szállítás, kivitelezés

A tereprendezést követően kezdetét veszi az alkotórészek szállítása és összeállítása. Alapvető kritérium, hogy a játszótér elemi pontosan és kellő odafigyeléssel legyenek összerakva. Számunkra elsődleges szempont a biztonság megteremtése, ami hozzáértő munkatársaink biztosítanak és garantálnak!

 

      7. Az elkészült játszótér átadása

Mi nem engedjük el ügyfeleink kezét az átadást követően hiszen, fontosnak tartjuk az utógondozást. Nem ritka, hogy meglátogatjuk egy év elteltével az általunk megépített játszótereket, hogy megbizonyosodjunk munkánk tartósságáról és minőségéről. Minden egyes átadott játszótér tükrözi elköteleződésünket, tapasztalatunkat és szorgalmunkat.

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.


Nyomtatás